דיאסטזיס וניתוחים קיסריים

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

10/07/2014 | 09:12 | מאת: מירב

ד"ר פרידמן היקרה, עברתי שני ניתוחים קיסריים. ידוע לי כי בתחילת ניתוח קיסרי מורחקים שרירי הבטן. האם בסוף הניתוח הם מוחזרים? אני סובלת מעודף משקל ותמיד הייתה לי בטן. תודה רבה מירב

מרב שלום, במהלך הניתוח הקיסרי מפרידים בין שרירי הבטן ולא תופרים אותם חזרה. יש להבין שבשל ההיריון השרירים עשויים להימצא במרחק גדול לעתים זה מזה. בחודשים שלאחר הלידה משתקם דופן הבטן והשרירים מתקרבים חזרה במידה מסוימת. -- Tali Friedman MD MHA

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן