המסת שומן - ניתוח שני

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

06/03/2014 | 05:28 | מאת: ניק

שלום ד"ר פרידמן, עברתי ניתוח שאיבת שומן קטנה רק באיזור הבטן לפני 3 חודשים, רציתי לדעת בבקשה. 1 - אחרי כמה זמן אפשר לעבור ניתוח נוסף באיזור המותניים ? 2 - האם ניתן לעבור ניתוח להמסת שומן מעל הטבור, כיון ששומן זה מסתיר לי את שרירי הבטן באיזור הקוביות, אני לא מתכוון לפיסול/עיצוב השרירים. יש לציין שאני בגיל ה-30 משקל תקין 70 ק"ג, גובה 1.76, שומר על תזונה ומתאמן בחדר כושר ומעולם לא עברתי את המשקל הזה אז ככה שאין לי עודפי עור למינהן. תודה רבה מראש

ניק שלום, ניתן לבצע שאיבות שומן באזורים שונים בו זמנית או במרווחים של מספר שבועות או חודשים בניהם, כאשר ההחלטה באשר להיקף השאיבות ואופי ההרדמה תתבסס על מגוון שיקולים ותותאם לשאיפות המטופל, למבנה גופו ולמיקום אזורי השאיבה. בהחלט ניתן לשאוב שומן מהבטן העליונה.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן