תיקון לאחר ניתוח הרמת חזה

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

11/12/2012 | 22:21 | מאת: רונית

שלום רב, ביצעתי לפני כיותר מחצי שנה ניתוח הרמת חזה,שמראש היתה אסימטריה קלה בין השדיים, כמה חודשים לאחר מכן הסתבר שבניתוח האסימטריה לא הסתדרה ועדיין יש פערים שמאוד בולטים בגודל השדיים, ביצעתי ניתוח תיקון לפני כחודשיים, שגם לאחריו עדיין האסימטריה מורגשת ומפריעה לי מאוד, לאחר ייעוץ עם אותו הרופא המליץ לי לבצע (כמובן להמתין 3 חודשים מיום הניתוח) שאיבת שומן בחזה הגדול יותר באזור שבו השד יותר מלא. ההמלצה של הרופא היתה בשתי דרכים, האחת לבצע הרדמה מקומית ולשאוב מעט את השומן המיותר (אין הרבה), הרופא אמר שזו דרך פחות נעימה ומכיוון שהשד לא נרדם ב0 100% אני עלולה להרגיש כאב, כמובן שזה הרתיע אותי אך איני רוצה להכנס שוב לחדר ניתוח ולעבור שוב את אותו הליך בפעם השלישית, האופציה השניה שהמליץ לי היא להכנס לחדר ניתוח עם זריקת טשטוש ואז זה לא הרדמה מלאה ולא ארגיש בעצם כלום, הרופא ציין שהתהליך הוא מספר דקות בלבד, אשמח לשמוע את דעתך בנושא, והאם כדאי לי לבצע את הפעולה בהרדמה מקומית שכן אני מעדיפה כך. הן מבחינת ההרדמה והן מבחינת התשלום הנוסף לחדר ניתוח. הפחד שלי הוא שבאמת ארגיש כאב בהרדמה המקומית האם זה הגיוני? תודה רבה וסליחה על המגילה....

שלום רונית, המלצתי הנה לבצע ניתוח תקון בשד בהרדמה כללית. הרדמה כללית הנה בטוחה ומאפשרת למנתח חופש פעולה מירבי ללא סבל מצד המנותח, כך שמשך הפעולה הניתוחית הנו קצר והיא מבוצעת בבטיחות הגבוהה ביותר.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן