ניתוח מתיחת בטן + הגדלת חזה

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

13/09/2012 | 23:03 | מאת: ורד

היי, לאחר 2 הריונות מהם אחד תאומים, וירידה במשקל נותרה בטן עם עור רפוי ומקומט מאוד לא יפה, וחזה כפי שקוראים לו "שקיות ריקות" גובהי 1.55 משקל 50 ק"ג. המראה של הבטן והחזה מאוד מפריעים לי, מעבר לפן החיצוני, בפן הפיזי, אני נמנעת מכל אופציה למגע אינטימי בשל הבושה במראה. האם ניתן לשלב את שני הניתוחים יחד?

שלום ורד, בשל השינויים בבטן ובחזה, מומלץ לעצב את שני האזורים האלו, כך הרווח האסתטי יהיה מכסימלי.במידה והנך בריאה, אין מניעה מניתוח בו זמני של החזה והבטן, כך שנחסוך הרדמה נוספת. בהצלחה!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן