מתיחת בטן וגניקומסטיה לגבר

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

24/07/2012 | 12:35 | מאת: Muhican

שלום רב, אני בן 33 שוקל כרגע 97 ק"ג (176 ס"מ) - BMI של 31.העור העודף אצלי הוא באזור הטורסו(כלל לא רואים בידיים וברגליים עור עודף). בשנת 2002 עברתי ניתוח טבעת ומאז המשקל שלי הוא בין 80-95 (בשנתיים האחרונות 97 ק"ג - ללא ספורט או אורח חיים בריא במיוחד). החלטתי לבצע מתיחת בטן ואכן בסוף ספטמבר הקרוב אני אעבור את הניתוח. שאלתי היא האם התוצאה תיהיה סבירה למרות BMI שכזה?האם כדאי לי לנסות ולרדת במשקל לקראת הביצוע? כמו כן, בהתחשב במשקל העור העודף, האם להתחשב ב BMI שכזה בכלל? בתודה מראש.

שלום לך, לא ציינת כמה משקל הורדת אולם רמזת באשר למבנה הגוף שלך. במצב של השמנה מרכזית עשויות להיות מספר השלכות ל-BMI גבוה. האחת הנה עודפי עור ושומן באזורי האגן הצידי או המותניים, אשר יוותרו לאחר מתיחת בטן סטנדרטית ושאיבת שומן . כדאי לזהותם לפני תכנון הניתוח ולהחליט האם להסירם באמצעות ניתוח מתיחת בטן היקפית או להשאירם מאחור במידה והנם קלים. מנסיוני, התוצאה טובה לעין שעור במידה ומסירים אותם במהלך הניתוח הראשוני, באם קיימים. מגבלה שניה הנה השמנה תוך בטנית. באם אינה קיימת, ניתוח להסרת עודפי עור בשלב זה יתן לך תוצאה טובה. עם זאת, במידה ונותר עדין שומן בתוך הבטן, תשאר בליטה מסויימת לאחר הניתוח. חשוב לזהות זאת לפני הניתוח. משום שהוצע לך ניתוח מתיחת בטן, אני מניחה שאצלך לא נותר שומן תוך בטני בכמות משמעותית. בהצלחה!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן