קריטריונים לניתוח הסרת עודפי שומן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

17/05/2012 | 16:25 | מאת: עדי

לפני כתשעה חודשים עברתי ניתוח בריאטרי. האם יש זמן נתון שצריכים לחכות עד לניתוח להסרת עודפי שומן בבטן, ירכיים? תודה.

הי עדי, מועד הניתוח להסרת עודפי עור תלוי האם הגעת למשקל היעד. קצב הירידה הנו אישי ומושפע מן הסתם מגורמים רבים ובהם סוג הניתוח הבריאטרי,דיאטה נלווית וכו מקובל לרוב להמתין כשנה עד ניתוח להסרת עודפי עור. בזמן זה מגיעים למשקל הרצוי ומתייצבים עליו. התייצבות או אף עליה במשקל הנן נורמאליות ומעידות על מצב של חידוש המאגרים בגוף. לרוב שנה מספיקה לאחר מעקף או שרוול וזמן ארוך יותר לאחר טבעת.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן