נפיחות בבטן התחתונה לאחר מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

30/08/2011 | 05:42 | מאת: יהלי

ד"ר פרידמן שלום רב, לפני כשלושה וחצי שבועות עברתי מתיחת בטן, הבטן התחתונה עדיין נפוחה מעט ולא מתוחה לגמרי, האם הדבר נורמאלי? האם הנפיחות תרד? עליי לציין שהבטן שלי כל חיי היתה נפוחה כמו בטן הריונית, כמובן שלאחר לידות זה החמיר, האם בגלל הגנטיקה גם ניתוח מתיחה לא עוזר וייתכן והיא תישאר נפוחה במעט? תודה על התשובה

שלום יהלי, לפי דבריך , סבלת מזה שנים מחולשה נכרת של דופן הבטן, ייתכן אף שהיתה לך נטיה להשמנה, במיוחד באזור הבטן. תוצאה סופית מניתוח מתיחת בטן תוכלי לראות כעבור חצי שנה מהניתוח. אני ממליצה שתשובי לפעילות גופנית כאשר המנתח שלך יאשר לך, כולל כפיפות בטן. פעילות זו תזרז את החלמתך ועשויה לשפר את הבלט עליו את מתלוננת כיום. נשמע שכבר כעת הישגי הניתוח גדולים!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן