לגבי שאיבת/המסת שומן בצוואר

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

06/04/2020 | 19:49 | מאת: ניק

אני לא אדם שמן,אבל סובל מעודף משקל קל.. תמיד היה לי עודף שומן בצוואר וזה ממש מפריע לי מיום ליום,הוא גורם לפנים שלי להראות יותר מלאות..אני יודע שיש אופציה של שאיבת שומן,אבל בגלל המחיר היקר וההחלמה זה מה שמונע לעשות ממני את זה..האם יש עוד שיטות ? והאם זה גם יגרום לצוואר להיות קצת יותר ארוך וחטוב?מפחד שאם אעבור לא יהיה פרופורציה

הי ניק, כל מקרה לגופו לכן אני ממליצה להגיע לפגישת ייעוץ ולקבל הדרכה בהתאם. בהצלחה

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן