עור רפוי באיזור הטבור מעליו ומתחתיו, לאישה רזה

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

07/06/2019 | 15:45 | מאת: הילה

שלום ד"ר אני בת 50, רזה (מידה 36). כתוצאה מלידות (תאומים), יש לי מעט עודפי עור באיזור הטבור (מעל ומתחת). כשאני עם בגדים לא רואים אותם בכלל. ניתוח מלא לא הייתי רוצה לעשות וגם לא צריכה. ניסיתי לייזר וגלי רדיו ולא הועיל. האם אני יכולה להתאים לניתוח מיני בטן, כי יש לי מעט כפלי עור גם מעל לטבור. תודה רבה הילה

הילה שלום, על פי תאורך, ניתוח מיני במתיחת בטן לא יענה לשאיפותיך. כשמיקום הבעיה המה סביב הטבור או מעליו יש צורך בניתוח בתיחת בטן קלאסית.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן