שאיבת שומן ומתחית בטן משקל 54

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

18/04/2018 | 15:25 | מאת: האם השומנים אחרי מתיחת בטן ושאיבת שומן חוזרים? אני מדברת על משקל של 54 עם בטן שיוצאת לא בממדים גדולים, אלא פורציונאלי לגוף ולמשקל שציינתי???

אני שוקלת כ-54 גובה 1.60 וישנה בטן בפרופורציה לגוף. ולא בולטת במדים מטורפים, אך הבטן גם לא שטוחה כמובן. השאלה היא: לאחר שאיבת שומן ומתיחת בטן, השומן חוזר במקומות שונים בגוף??? גם אם שומרים על המשקל ועושים ספורט??? אודה לתשובתך. חבצלת

שלום חבצלת, אזור אשר טופל באמצעות שאיבת שומן או הסרת עור ושומן נשאר בעל פרופורציות נכונות יותר אסתטית. אזור זה ישמין בצורה יפה יותר במידה והגוף ישמין לאחר הניתוח. אזורים אחרים שלא טופלו ישמינו גם הם בעליה במשקל, ושם ההשמנה העתידית עלולה לבלוט יותר . המסר הוא שמומלץ לשמור על משקל גוף יציב לאחר ניתוח אסתטי.

שלום לך, במשקל שציינת קרוב לודאי שהיקף השאיבה אינו משמעותי וללא השפעה על חלוקת השומן בגוף.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן