התייעצות לגביי שאיבת ליפומה בכתף

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

26/12/2017 | 07:50 | מאת: נטלי

אני סובלת מליפומה בגודל 8 ס"מ על הכתף. דחיתי את הוצאתה במשך שנים עקב כך שהאופציה היחידה שניתנה לי בקופ"ח היא כריתה עם צלקת לאורכה. מעוניינת לבצע שאיבה ולא מוצאת מידע באינטרנט. מחיפוש עולה רק שם של מנתח אחד(שגובה בפרטי 3,000 לא יודעת אם זה גבוה או לא, אין לי מקור להשוואה) , האם התחום לא נפוץ? או שניתן לפנות לכל מנתח שעושה שאיבות שומן? למי לפנות? תודה

נטלי שלום, אני מבינה את היסוסייך, אולם עדין הטיפול המומלץ במצב כפי שציינת הנו הסרה כירורגית של הלפומה, גם במחיר צלקת. בדרך זו תבדק הרקמה בצורה קפדנית יותר, ותוסר רוב הרקמה מה שיקטין את סיכויי ההשנות שלה. קיימים טיפולים מתקדמים היום לצלקות אשר מסייעים לשפרן בצורה ניכרת, ומאפשרים בצוע ניתוחים נרחבים במחיר שניתן להכיל.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן