הודעה חדשה X
* ניתן להעלות קבצים עד 5 מגה
* ניתן להעלות קבצי תמונה, סרטון או PDF בלבד
אבקש לקבל תגובות לשאלתי, פרסומים ומידע בריאותי לדוא"ל שלי.
בלחיצה על כפתור השליחה, אני מאשר/ת שהבנתי שהתכנים המופיעים באתר נועדו לספק אינפורמציה בלבד
ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה. נא לעיין בתנאי השימוש באתר.

תודה!
הודעתך התקבלה וממתינה למענה המקצועי של מנהל/ת הפורום.
לצפייה בהודעה באתר יש לרענן את המסך.


רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס

רענן פורום

תודה!
הודעתך התקבלה .
לצפייה בהודעה באתר יש לרענן את המסך.
רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס

רענן פורום

האם דום לב סיבה למימון ניתוח

דיון מתוך פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן

הודעה/מחבר תאריך ושעה
  • האם דום לב סיבה למימון ניתוח
    מחבר: אירמה
    תאריך: 04/05/2017
    שעה: 12:14
    לאחר הלידה,,השיליה לא נפרדה וקבלתי חומר הרדמה שגרם לי לדום לב,,מזלי שעשו לי החייה ושוק חשמלי,,,והיום אני ישנה עם מכשיר cpap עקב דום נשימה בשינההאם אלה סיבות שמספקות את קופת חולים בכדי לתת אישור לעבור את הניתוח בכותלי בית חולים ציבורי היכן שיש צוות וציוד רפואי למקרה של סיבוכים ובעיות נפשיות שלי,,תודה רבה לך
    הוסף תגובה
    • RE: האם דום לב סיבה למימון ניתוח
      מחבר: ד"ר טלי פרידמן
      תאריך: 13/05/2017
      שעה: 11:21
      אירמה שלום, קיימות הגדרות המצדיקות ניתוח מתיחת בטן מבחינה רפואית. אני מציעה שתבדקי ע"י כירורג פלסטי בקופת החולים אשר יעריך האם תהני מניתוח זה. במקביל תצטרכי לעבור הערכת קרדיולוג ומרדים, אשר יעריכו את הסכון הרפואי הטמון בהרדמה נוספת, ומהי המסגרת המתאימה עבורך.
      הוסף תגובה
ד"ר טלי פרידמן

ד"ר טלי פרידמן (מנהל הפורום)

מומחית בכירורגיה פלסטית

רוצה להתייעץ? המומחים שלנו עונים על שאלות הגולשים בפורום מתיחות בטן ושאיבות שומן

עבור לפורום >>