האם דום לב סיבה למימון ניתוח

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

04/05/2017 | 12:14 | מאת: אירמה

לאחר הלידה,,השיליה לא נפרדה וקבלתי חומר הרדמה שגרם לי לדום לב,,מזלי שעשו לי החייה ושוק חשמלי,,,והיום אני ישנה עם מכשיר cpap עקב דום נשימה בשינההאם אלה סיבות שמספקות את קופת חולים בכדי לתת אישור לעבור את הניתוח בכותלי בית חולים ציבורי היכן שיש צוות וציוד רפואי למקרה של סיבוכים ובעיות נפשיות שלי,,תודה רבה לך

אירמה שלום, קיימות הגדרות המצדיקות ניתוח מתיחת בטן מבחינה רפואית. אני מציעה שתבדקי ע"י כירורג פלסטי בקופת החולים אשר יעריך האם תהני מניתוח זה. במקביל תצטרכי לעבור הערכת קרדיולוג ומרדים, אשר יעריכו את הסכון הרפואי הטמון בהרדמה נוספת, ומהי המסגרת המתאימה עבורך.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן