איך מחזירים הרגלי שינה...

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

29/01/2013 | 05:04 | מאת: סיון

אני אחרי הפסקת הריון בשבוע מתקדם, במשך יותר מחודשיים אני כמה באמצע הלילה בדכ בשעות קבועות שבין 4 ל 5 לוקח לי כמעט שעה אם לא יותר לחזור לישון, בהתחלה הייתי עוברת לישון בסלון ( משנה אוירה) ואם לא הייתי בוכה מהתסכול הייתי מעבירה את את הזמן מול מחשב או טלוויזיה. בהתחלה זה היה בגלל גרד נוראי בגלל פריחה שיש לי בגוף ואחרי זה זה כנראה היה בגלל שהראש היה מוטרד מהבשורה שהגיע לפני הפסקת ההריון. חשבתי שאחרי הלידה כל זה ייפסק ואוכל לחזור למסלול שינה רגיל וזה לא קורה... מה עושים בשביל לישון סוף סוף לילה שלם בלי הפרעות. מילא מתחילת ההריון הייתי קמה פעם אולי פעמיים לשירותים ונרדמת ממש מיד אבל התענג הזה נגמר...

התאור מתאים לבעיה הנובעת על רקע נפשי תגובתי לארוע אותו עברת. מציע להתיעץ עם פסיכיאטר לביסוס האבחנה והמלצה טיפולית.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות