התעוררות לא מודעת

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

07/12/2012 | 20:53 | מאת: מיכל

שלום רב, מידי פעם קורה לי שכאשר מעירים אותי משינה קלה, כלומר, כאשר אני נרדמת בסלון או שנת צהריים, אני נרדמת חזרה מבלי לזכור לאחר מכן את ההתעוררות. גם כאשר דיברתי עם מי שהעיר אותי אני לא זוכרת את המאורע. לעיתים הדיבור וההתנהגות במצבים אלה תוקפניים. אני בת 17.5. האם זאת תופעה מוכרת ? והאם אני יכולה לעשות משהו בשביל למנוע את התופעה ? תודה רבה, מיכל

הבעיה מוכרת ונובעת מהתעוררות בד"כ דווקא מתוך שלבי השינה העמוקים יותר. אין צורך בטיפול.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות