לא מצליחה להירדם

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

22/10/2012 | 01:10 | מאת: גלית

שלום. אני בת 40. מגל 16 סובלת מבעיות בשינה. זה בא בתקופות שבהם אני במשך כמה ימים פשוט לא מצליחה להירדם . אני קמה לעבודה מאוד מוקדם כך שיוצא שבמשך כמה ימים אני ישנה בכל לילה אולי שעתיים. ואז יום אחד אני פשוט מרגישה עיפות , הולכת לישון מוקדם והכל מתייצב לתקופה. הבעיה שפעם זה היה אולי פעם בחצי שנה ועכשיו זה פעם בחודש. אני לא לקחתי מעולם שום כדורים חוץ מרגיעון לילה שלפעמים עוזר ולפעמים לא. אני לא רוצה להתרגל לכדורי שינה אבל גם להמשיך כך בלתי אפשרי. אני כל יום לחוצה האם אני אשן היום או לא. יש פיתרון לבעיה? תודה

נחוצה בדיקה במכוןצהשינה על מנת לאבחן הסיבה להפרעה. אנא פני עם התחייבות מקופ"ח

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות