תנוחת שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

01/10/2012 | 14:37 | מאת: יונתן

שלום, אני בן עשרים ומאז ילדותי אני ישן בתנוחה מאוד מוזרה. אני נוהג לישון על הבטן עם הרגליים מכופפות כלפי מעלה, כלומר שכפות הרגליים מקבילות לתקרה. רציתי לדעת מה גורם לכך ומה ההשפעה של זה על חיי היום יום.

26/10/2012 | 08:18 | מאת: גליה

אני בת 63 וישנה כך....בפעם הראשונה שבעלי הבחין בזה הוא התגלגל מצחוק...הוא קורא לזה 'האנטנות של גליה'. אני חיה עם זה המוווון שנים בשלום. ואגב, יש לי עוד חברה שישנה כך....התנוחה מרפה את שרירי השוקיים. שים לב

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות