דחוף!

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

20/05/2012 | 13:49 | מאת: אדווה

שלום לך ד"ר אני בת 32 ,אני אשמח אם תוכל לעזור לי בשאלה הזו שמטרידה אותי כבר שבוע.. מזה חמישה לילות שאני לא מצליחה להירדם בכלל אלא רק אם אני לוקחת כדורי הרגעה/שינה ואז כן אבל ככה בלי לא, מעולם לא היתה לי את הבעיה הזו.. זה התחיל מזה שעד לפני שבוע עבדתי בעבודת אבטחה בלילות משמרות לילה מאז שההפסקתי לעבוד לילות אני לא מצליחה ממש לישון טוב בלי כדורים , אני חושבת הרבה ויש לי חרדות ממש שאני עולה לישון מזה שאני לא נרדמת ופוחדת לא להצליח להירדם יותר בלי כדורים.. אנא תן לי עצה מה לעשות בענין והאם זה ניתן לפיתרון :( תודה לך.

במצב זה כדאי לנסות וטיפול בCIRCADIN למשך חודש-חודשיים. מרשם ע"י רופא המשפחה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות