לא נרדם!

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

16/05/2012 | 05:17 | מאת: איתן

בן 53 בריא,עד לפני חודש לא היו לי כלל הפרעות שינה,הייתי יכול לישון בצהריים שעתיים ובלילה זה לא היה מפריע לי.בלילה הייתי מניח ראש במיטה ותוך 2 דקות הייתי רדום. לפני חודש נוצר מהפך. למשל אם רואים בסרט פרק לא מעניין למשל שם של רחוב אז פתאום אני נזכר בזה ואני שובר את הראש איך קראו לרחוב,כל מיני מחשבות מטרידות ולא חשובות.כאשר אני רק נשכב במיטה אני מרגיש שיש לי "קפיץ" בגוף ואני ישר מזנק מהמיטה.קשה לי מאוד להרדם וכאשר אני נרדם אני מתעורר לאחר שעה ואז אני מסתובב כל הלילה בבית כמו סהרורי. מה עושים??????????

ממליץ בשלב הזה להמנע לחלוטין משנת הצהריים. לסיים פעילות ספורטיבית עד השעה שבע בערב.

21/05/2012 | 09:39 | מאת: איתן

לא עוסק בספורט ולא ישן בצהריים...

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות