סליחה שאני חוזרת על שאלתי בנוגע לחציית כדור נוקטור

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

07/05/2012 | 18:48 | מאת: דרורית

אני יודעת שזה לא ממכר ואין צורך בהליך גמילה , אך זה יעזור לי להיגמל מבחינה פסיכולוגית ולכן אני חוזרת על שאלתי כי נראה לי שהיא לא נוסחה כראוי. האם יש סיכון בחצייה של כדור נוקטורנו 3.75 (על האריזה כתוב שאין לחצות) . או שספיגה של מחצית החומר בבת אחת יותר גרועה מהכדור כולו בצורה מושהית? אם ארדם עם חצי כדור זה יעודד אותי להיגמל פסיכולוגית ולצאת מהחרדה שמא לא ארדם. אודה מאוד על תשובתך.

ההערה הכתובה על האריזה מבוססת על מבנה התרופה ולכן אין לחצות הכדור.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות