לא מצליח להירדם

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

19/04/2012 | 10:42 | מאת: shlosi

שלום לכל המומחים. יש לי חברה בת 26 שרק השבוע גיליתי שבערך 15 שנה שלוקח לה בממוצע 3 שעות להירדם כל לילה. אני לא צריך להרחיב בכמה שהמצב הזה בלתי אפשרי. אמנם היא התרגלה לזה כבר, אבל אני מאוד רוצה לעזור לה. יש למישהו רעיון איך אפשר לעזור לה?

אנא פנו למכון השינה עם התחייבות מקופ"ח על מנת שניתן יהיה לקבך את התמונה במלואה ולהציע בירור.

24/04/2012 | 09:49 | מאת: shlosi

זה מה שהנחתי שתהיה התשובה, אבל יש לה בעייה עם הבדיקה הזו. היא לא רואה את עצמה ישנה במקום זר עם אנשים שבוחנים אותה. היא גם ניסתה בעבר טיפול פסיכולוגי וכדורים וכלום לא עזר. יכול להיות שיש פתרון אחר? אולי בדיקת מעבדת שינה בתנאים ביתיים או משהו בסגנון?

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות