הירדמות הידיים

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

27/02/2012 | 22:46 | מאת: דניאל

שלום אני סובלת מהרדמות כפות הידיים בלילה בלבד, אני מתעוררת כאשר יד אחת ולפעמים שתי כפות הידיים והאצבעות ללא תחושה כלל. ביצעתי את כל הבדיקות הרפואיות והכל נמצא תקין. התופעה מאוד מפריעה היא יכולה לחזור על עצמה מס' פעמים בלילה וזה מאוד מעייף אותי אני קמה למחרת עייפה מאוד. עזרו לי בבקשה לפענח את התופעה.

התופעה מוכרת. יש לבדוק תחילה האם מדובר ב CARPAL TUNNEL SYNDROME . הבדיקה מבוצעת בקופ"ח הפניה ע"י אורטופד לבדיקת EMG. במידה ולא מומלץ לפנות לביצוע בדיקת שינה מלאה במכון.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות