10 הפסקות נשימה בשעה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

23/09/2016 | 10:40 | מאת: שמואל

הורדת סיטורציה ל81 והתעוררות בכל הפסקת נשימה האם זה יכול לגרום לחוסר ריכוז ביום האם זה סבה מכריחה להשתמש בסיפאף אני בן38 יש פה סיכון לדברים חמורים יותר ?

על פי התיאור מדובר בהפרעת נשימה בדרגת חומרה קלה. גם הפרעה כזו מעלה את רמת הסיכון לעליית לחץ דם ולמחלות לב וכלי דם אך עליית הסיכון הינה מתונה ברמה שאיננה מחייבת באופן חד משמעי טיפול. עניין העייפות יכול לנבוע מההפרעה ובמקרים רבים המצב משתפר עם טיפול מתאים. הטיפול הב C-PAP טוב וכדאי לנסות המכשיר. במקרים בהם לא ניתן להסתגל למכשיר ממליץ לפנות למרפאה לטיפול בהפרעות נשימה בשינה באיכילוב(בניהולי), לברור אופציות טיפוליות נוספות.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות