בדיקת שינה - בדיקת שינה ללא EEG מבוגרים

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

23/08/2016 | 10:33 | מאת: בדיקת שינה - עבור אבא

שלום. אבי עבר איארוע מוחי לפני כ 3 חודשים. הפרופסור שלח אותו לבצע בדיקת שינה ע"מ לבדוק דום שינה/הפסקות נשימה... על גבי ההפניה רשום: "מכון שאלה בשינה" "בדיקת שינה ללא EEG מבוגרים" השאלה שלי היא - האם הבדיקה אמורה להתבצע בבית או במכון?! המכון בעצמו לא יודע! הזוי! אנחנו בקופ"ח לאומית. אודה לתשובתכם המהירה!!! תודה :)

בדיקת שינה ללא EEG יכולה להתבצע בבית או במכון השינה. בדיקת שינה עם EEG מבוצעת אך ורק במכון. הבדיקה עם EEG הנה מדויקת יותר.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות