צחוק בקול רם מעיר משינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

09/08/2016 | 14:33 | מאת: עדי

שלום, אני בת 26, ובשנה האחרונה חוויתי לראשונה מספר פעמים בהם התעוררתי (מוקדם בבוקר) מתוך צחוק חזק ומתגלגל. בכל המקרים חלמתי על משהו שהצחיק אותי והקול של עצמי צוחקת העיר אותי (ואת בן הזוג שלי), ומיד כשהתעוררתי זכרתי כי חלמתי על משהו שהצחיק אותי מאוד, לכן חייכתי וחזרתי לישון. אני ישנה בין 8-10 שעות בלילה ברצף ומתעוררת ביקיצה טבעית. אציין כי דווקא בשנה האחרונה אני מתמודדת עם משבר נפשי שנוצר מהתקפי חרדה וחרדה כללית. חוששת שהדבר מעיד על בעיה פיזית/ נפשית כלשהי. תודה רבה

לא ציינת האם את נוטלת תרופות לחרדה. במקרים מסוימים תרופות אלו עשויות לעודד חלימה מרובה וחיה במיוחד ולעורר תופעות מן הסוג אותו את מתארת.

01/09/2016 | 10:07 | מאת: עדי

לא. איני נוטלת כדורים מסוג כלשהו.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות