רצועת סנוריפיקס - Snorifix

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

03/08/2016 | 16:40 | מאת: ניקו

שלום, לאחרונה נתקלתי בפרסומת למוצר בשם סנוריפיקס המבטיח להעלים את בעיית הנחירות. האם מוצר זה מוכר בקרב מומחי הפרעות השינה? אם כן, כמה הוא יעיל ובטוח לשימוש?

המוצר לא עבר תהליך בדיקה כל שהוא ולכן אינו מאושר ע"י רשויות הבריאות בארה"ב באירופה ובארץ.

11/09/2016 | 23:21 | מאת: ישראל

רכשתי - ניסיתי- ומסתבר ששמתי את כספי על קרן הצבי. המוצר לא הואיל בכלום.

06/01/2017 | 12:01 | מאת: נעה

זוהי התגובה הראשונה שאינה מהללת את המוצר. האם יש עוד אנשים שהתנסו, נראה שהמשווקים הציפו את הרשת בתגובות שמהללות את המצור אבל אין די מידע מאנשים שבאמת ניסו. תודה לך

18/01/2017 | 08:10 | מאת: משה

נראה מוזר שבאתר החברה מתגאים שהמוצר מצליח בהרבה מדינות בעולם בחיפוש לא מצאתי שום עדות שהמוצר קיים למעט בישראל. לא בטוח שכל הבאזז ברשת ובאתר החברה נכון.

09/03/2017 | 08:26 | מאת: יוסף חיים

אמא שלי קנתה את הרצועה וכבר יותר משבועיים לא עזר לה כלום.יש לציין שהיא סובלת מדום נשימה

06/06/2017 | 11:27 | מאת: רחל

המוצר הוא לא שימושי בתחליט. אני רוצה לראות תגובה אחת חיובים של מי שמרוצה ממנו. איך שפותחים את האריזה ומנסים למדוד - יש רואים שאי אפשר לסבול אותו על הפנים אפילו שניות ספורות. קל וחומר לישון איתו. החזרתי למפיץ בחבילה סגורה. לא הסכימו להחזיר כסף. עוד שיטה נלוזה של רמיה וגזילת כספים מציבור תמים. היזהרו! כמובן שאנסה לתבוע את כספי חזרה באמצעות תביעות קטנות. יש לי הרגשה שאני לא היחידה במערכה. הם ישלמו לי יותר ממה שגזלו ממני. ממש מקומם!

13/11/2017 | 09:02 | מאת: אנונימית

המוצר הגיע די מהר אבל ברגע שפתחתי אותו ומיששתי את החומר ממנו הוא עשויי ידעתי שלא אוכל לשון עם זה על הפנים, החלק הפנימי שיושב על הסנטר מחוספס וסינטטי ומגרד .כעט אני מנסה להגיע לחברה כדי להחזיר את המוצר אבל אין מענה בטלפון ואין תשובה במיל . מה אני אמורה לעשות ? סתם לשלוח את המוצר לכתובת שרשום על המעטפה ???

05/02/2017 | 10:43 | מאת: סנוריפיקס

אכזבה גדולה

18/02/2017 | 23:35 | מאת: יקי

לא יעיל וכלל לא מועיל, ומעל הכל יקר בטירוף ב ebay עולה 43 ש"ח כולל משלוח: Snore Stop Belt Anti Snoring Cpap Chin Strap Sleep Apnea Jaw Snorfix Snorifix FS ILS 42.91 Buy It Now Free international shipping

17/03/2017 | 18:41 | מאת: אורן

ממש לא יעיל ממש לא עובד ממש יקר תשמרו על הכסף לכו למסעדה טובה

02/04/2017 | 08:11 | מאת: אבישי

גם אני נפלתי בפח . רכשתי את המוצר ואשתי טוענת אפילו שאני נוחר יותר חזק כאשר אני שם אותו . השתמשתי פעם אחת ומאז הוא חזרה באריזה . ניסיתי לפנות לחברה לקבל את כספי בחזרה אך אינם עונים בשום דרך . 💤

05/04/2017 | 14:58 | מאת: זינה

לנו זה לא התאים כי ראינו את האזהרה בגב אריזה ודיברנו עם החברה במייל [email protected] התגובה הייתה מאוד הוגנת ומהירה והחזירו לנו את התשלום על המוצר כי לא פתחנו. הטיפול היה באמת הוגן ומאוד מהיר .

30/05/2017 | 09:07 | מאת: שושנה

עבודה בעיינים גם אני נפלתי בפח וחבל שלא חיפשתי תגובות לפני שהזמנתי. לא לקנות חבל על הכסף!

27/06/2017 | 10:36 | מאת: דניאל

רמאות של המוכרים!!! לא נוח לשימוש, לא יעיל, מסריח. גורם לכאבים בלסתות. לא לקנות!!!

04/06/2017 | 23:12 | מאת: מתן

קניתי את המוצר באיביי תמורת דולר אחד!!! חפשו snoring strip

16/07/2017 | 21:26 | מאת: שמואל

די לגזלנות! מוצר לא יעיל בעליל. לא נוח זו מחמאה. יקר בטירוף. פשוט גזל! להיזהררר ולתבוע! לא להסס לתבוע ולהפיל את הרמאים שהספיקו להתעשר על חשבוננו!

17/08/2017 | 19:51 | מאת: ארז

אם אתה מצונן אסור לשים . חתיכת פלסטיק ב200 שח. העוקץ המושלם כי אף אחד לא יתבע

17/08/2017 | 23:05 | מאת: נוני

המוצר נמכר בebay בתשעה שקלים (snoring strap) וגם שם התגובות מעידות על אכזבה גדולה

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות