עייפות................................

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

28/06/2016 | 20:36 | מאת: יותם

היי, יש לי בעיה שאני שם לב אליה, שיום אחד אני עייף, יום למחרת עירני, יום אחרי עייף וכך כל הזמן. איך יוצאים מהלופ הזה? למה זה קורה? תודה

ממליץ לנהל יומן שינה למשך שבוע-שבועיים כולל נתונים על תזמון השינה הזמן לוקח להירדם , מספר ההתעוררויות ואם יש קושי לשוב ולהירדם ומתי אתה מתעורר וכן במידה ואתה ישן במשך היום. הנתונים עשויים להסביר העייפות.

01/07/2016 | 06:47 | מאת: יותם

היי, בעקרון אני הולך לישון וקם תמיד בשעות קבועות, ישן 7:40 שעות, נרדם מהר מאוד בכל הימים אבל בלילות לפני ימים שאני עומד להיות עייף בהם אני נרדם קצת יותר לאט יחסית ללילות לפני ימים שבהם אהיה ערני. בנוסף, אינני ישן כלל ביום. כמו כן, אין התעוררויות במהלך הלילה כלל. מה שחשבתי הוא שייתכן שאני יושן יותר ממה שאני צריך מבחינת כמות השעות(7:40) ולכן אני עייף. לכן אני מנסה כרגע להוריד את שעות השינה ל-7:20 שעות ללילה. האם פתרון זה נראה לך הגיוני? ואם לא, מה עוד ניתן לעשות? תודה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות