התעוררות לילית

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

18/06/2016 | 17:07 | מאת: אני

אני לא מצליחה לשמור על רצף שינה. נרדמת מאוד מהר אבל מתעוררות אחרי מעט מאודז זמן. מרגישה כאילו שוב נרדמת אבל איך שנרדמת שוב מתיעווררת. השתמשתי בתוכנה בפלאפון שעוקבת אחרי תזןזות ובאמת רואים שמ 2עד4 לפנות בוקר כל הזמןהתעוררויות עקרונית אין מה שמפרחע והתעוררתי לגמרח ב 6 בבוקר ללא שעון מעורר אך צמז עייפה. הלעתי לישון ב 12 ורואים שבקושי ישנתי. שוב חזרתי לנמנם בבוקר אבל מבלי קשר לכמותמרגישה שהשינה ממש לא איכותית. מה ניתן לעשות?

התעוררויות יכולות לנבוע מסיבות רבות. הדרך הנכונה הינה לבצע בדיקת שינה מלאה במכון השינה . הטיפול הנו כמובן נגזרת של האבחון.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות