קושי להרדם ולקום למחרת

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

02/03/2016 | 12:23 | מאת: מיכל

שלום, הבן שלי בן 13 ומאז ומתמיד יש לו בעיה להרדם וקושי לקום למחרת. כיום בתיכון הקושי הוא יותר גדול ומשמעותי כיון שהעייפות מלווה אותו בשיעורים וגורמת לו לחוסר תפקוד. הלכנו לרופאת הילדים והיא נתנה לנו קלמנרוין ובמקביל ביקשה מאיתנו להתייעץ בפורם זה לברר סיבה. אני קראתי משהו על החומר שמופרש לשינה במוח האם זה שייך לזה? איך בודקים ממה זה נובע? אשמח לתשובתך מיכל

מדובר קרוב לוודאי בתזמון שינה מאוחר. הטיפול הינו במלטוניןעם סיכויי הצלחה גבוהים. יש צורך לקבל הדרכה ומעקב אינדיווידואלי. ממליץ לפנות לייעוץ במכון השינה לילדים.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות