צריכת קפה ובעיות שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

06/01/2016 | 10:00 | מאת: עופר

שלום, אני בן אדם מאוד עירני ובקלות מאוד רבה אני נוטה לנדודי שינה ופשוט לא מרגיש עייף. יצא לי רצף של שלושה ימים שונים ששתיתי בהם קפה בבוקר ולא נרדמתי בלילה ושמתי לב לזה בדיעבד. יכול להיות שאני פשוט רגיל נורא לקפאין שזה יכול להשפיע עלי עד הלילה? פשוט זה נשמע לי לא הגיוני.

06/01/2016 | 11:16 | מאת: עופר

רגיל = התכוונתי לרגיש

אין קשר בין הקפה של הבוקר לבין הקושי להירדם. יחד עם זאת לעתים קרובות איננו מודעים לכמות הקפאין הנצרכת במשך היום במשקאות אחרים כמו תה, קוקה קולה , משקאות אנרגיה שונים ולעתים במזון.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות