עבודה בשעות הלילה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

18/12/2015 | 01:25 | מאת: איתן

שלום רב, אני צריך להתחיל בקרוב עבודה בשעות הלילה עד הבוקר (23:00-08:00). אשמח לקבל טיפים והמלצות לגבי שינה טובה בשעות היום וכו' (למשל האם עדיף לישון סמוך לשעת ההתחלה 23:00 או סוף העבודה 08:00, האם מומלץ להחשף לאור מסוג מסויים בלילה, ואיך לשמור על הבריאות במצבי). אציין שהיום אני הולך לישון בין 01:00-03:00 וקם בסביבות 11:00. תודה מראש. איתן

עבודה יומיומית בשעות הלילה פוגעת בבריאות. עבודה במשמרות לילה נעשית באופן בו העובד יבצע עד שתי משמרות בשבוע. ניתן לבצע מיד פעם שלוש משמרות בשבוע אך לא באופן קבוע. באופן הזה עיקר שעות השינה ביום שלאחר המשמרת יהיו בבוקר וביום שלפני המשמרת הבאה יהיו בלילה כרגיל . ניתן להוסיף תנומה שלכמחצית השעה ביום שלפני המשמרת הבאה בצהריים.

20/12/2015 | 13:44 | מאת: איתן

מדובר בעסק פרטי שבו אעבוד בכל ימות השבוע למעט שבת. אני מודע לכך שזה עלול לפגוע בבריאות, אבל אני רוצה לצמצם את הפגיעה למינימום בהתחשב בנתונים. תודה. איתן

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות