בעיות הרדמות קשות , עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

18/10/2015 | 08:19 | מאת: שי

שלום, אני בחורה צעירה שסובלת מבעיות שינה קשות שמתדרדרות עם השנים ומשפיעות על המצברוח ועל השגרה היומיומית שלי (אני סטודנטית). תיאור הבעיה הוא שאינני מצליחה להירדם בשעה סבירה שבה אמור לישון בנאדם שזה בין 23 בלילה ל2 בלילה, כאשר השגרה היומית שלי מתחיל ב8-9 בבוקר ואף לפני. שעות ההירדמות שלי יכולות להגיע ב4-5 בבוקר, מה שגורם לעייפות רבה. ניסיתי המון פעמים לא לישון במהלך כל היום כדי כן לישון בלילה ואפילו ניסיתי כמה לילות לבנים ואז כן לישון בלילה.. וזה לא הלך לי. הדבר הזה גורם לי לדכאונות מאוד עמוקים.. חשוב לי להדגיש שכאשר אני נרדמת שזה קורה בשעות היום אני יכולה לישון טוב ועמוק, אני לא מתעוררת במהלך השינה והבעיות קיימות בהירדמות בלבד. אני רושמת פה כדי לנסות את מזלי אחרי שכבר הלכתי לכמה רופאים שאמרו לי "את ישנה רציף? זה מה שחשוב." , או שאמרו "לכי לפסיכולוג אני לא יכול לעזור לך". המצב מאוד מתסכל, העייפות הורגת אותי ואני נאלצת לבלות את הזמן הפנוי שלי ביום בשינה. אשמח לעזרה רצינית ולא שינפנפו אותי. תודה רבה..

מדובר קרוב לוודאי בהפרעה בתזמון השינה. יש צורך לבצע בדיקת תזמון שינה. הבדיקה מבוצעת במעבדת השינה באיכילוב. הבדיקה לא מכוסה בסל הבריאות. אנא פני על מנת לקבוע תור. בהתאם לתוצאות הבדיקה ניתן יהיה קרוב לוודאי להמליץ על טיפול.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות