שאלה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

17/10/2015 | 14:34 | מאת: תמר

שלום, יש לי תופעה מוזרה לאחרונה ממש שניה לפני שאני נרדמת מתחילות לי דפיקות לב חזקות ואז כמובן שאני נלחצת ומתעוררת בבהלה...זה תמיד בדרך כלל שניה לפני ההרדמות וגם לפעמים תוך כדי שינה מתעוררת בגלל דפיקות לב חזקות. נעשה בירור קרדיולוגי שנמצא תקין. לאחרונה סובלת מחרדות ונמצאת בלחץ נפשי, האם זה קשור?

לאחר שנשללו הפרעות קצב לב, ניתן בהחלט להגיד שמדובר קרוב לוודאי בתופעה חרדתית. אנא פני לרופא המשפחה לקבלת טיפול.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות