נשיכת לשון בשינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

23/09/2015 | 20:53 | מאת: מיכאלה

בת 46 לפני 8 שנים אובחנתי כסובלת מדום נשימה בדרגה קשה .מאז ישנה עם סי פאפ שמטפל לי בבעיה בצורה הטובה ביותר. בשבועיים האחרונים אני מרגישה שאני נושכת את הלשון מתוך שינה וזה גורם לי להתעורר ושוב להרדם והשינה שלי לא שקטה מה עליי לעשות האם ממה זה נובע? תודה על תשובתך

התופעה נדירה למדי אך תיתכנה סיבות שונות לקיומה. נחוצה בדיקת שינה מלאה מתועדת בווידאו( מבוצע במכוני השינה שבבתי החולים הציבוריים). הבדיקה תאפשר קרוב לוודאי אבחון מדויק. יש לבצע הבדיקה תוך כדי שימוש במכשיר ה C-PAP שלך בליל הבדיקה

07/07/2016 | 16:21 | מאת: אופיר

בשינה יש לי טיקים של נעילת הפה והלשון נחתכת בקצה עם דימום!!! יש אביזר המונע זאת?

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות