שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

12/02/2015 | 23:17 | מאת: אור

הבת שלי בת 6 באמצע הלילה קורה לה לעיתים שהיא קמה ועושה דברים לא ברורים,מבולבלת כזו,קצת בוכה,הולכת נגיד לאמבטיה במקום לשירותים,פעם גם ניסתה לפתוח את הדלת של הבית ולצאת,שאלותי הם:1.מה זה והאם זה מסוכן? 2.האם צריך ללכת לרופא לבדיקה ואם כן לאיזה רופא!? 3.האם זה יכול להיות קשור להפרעות קשר וליקוי למידה שיש לה?

הליכת לילה נפוצה למדי בגיל זה ואינה צריכה טיפול מיוחד פרט לשמירה על בטיחות הילד שזה אומר מניעה מגישה למדרגות, חלון פתוח, חפצים מסוכנים בחדר וכו על מנת לוודא האבחנה ממליץ לבצע בדיקת ינה מלאה עם תיעוד וידאו סינכרוני. הבדיקה מבוצעת במכני השינה לילדים הקיימים בבתי החולים הציבוריים בארץ (איכילוב, סורוקה ,וולפסון)

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות