בדיקת שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

29/01/2015 | 21:18 | מאת: חגית

שלום, הוזמנתי לבדיקת שינה וכתבו שיש להגיע ללא לק באצבעות הידיים. מה לגבי בנייה? האם אני יכולה לגשת לבדיקה עם בנייה בציפורניים או שעליי להוריד?

הסיבה להורדת הלק מן הציפורניים הינה שימוש במכשיר לבדיקת רמת החמצון בדם. רמת החמצון נמדדת באמצעות קרן אור. מעבר קרן האור מופרע ע"י לק הצפורניים וגם ע"י בנייה. קיימים רגשים לחמצן שמתחברים בנקודות אחרו, למשל תנוך האוזן. אנא פני למעבדת השינה על מנת לברר האם ניתן להשתמש ברגש מסוג זה.

01/02/2015 | 12:45 | מאת: חגית

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות