לא נרדמת אחרי סקס

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

20/12/2014 | 19:32 | מאת: אלכס

אנו חברים גיל 50 ןהיא 40 יש לנו סקס טוב, כאשר היא גומרת טוב מאוד, היא לא ישנה ולא נרדמת כול לילה, מה סיבה .??? נוסף חדש סמתי לב אוליי גם בלי סקס, תודה,

במהלך ואחרי קיום יחסי מין מתרחשים תהליכים ביולוגיים שחלקם גורמים לעוררות ואחרים לעייפות ולשינה. המאזן בין תהליכים אלו שונה מאדם לאדם. כאשר קיימת נטייה לנדודי שינה ללא קשר לייחסי מין, נטייה זו עלולה להתגבר עקב קיום יחסי המין. יש מקום לשקול טיפול קודניטיבי התנהגותי.

22/12/2014 | 11:27 | מאת: אלכס

תודה על מהירות , מה זה בדיוק טיפול קודניטיבי התנהגותי. בבקשה,

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות