בן שנתיים אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

12/12/2014 | 06:45 | מאת: אמא

שלום רב בני בן השנתיים עבר לפני שלושה שבועות ניתוח הסרת שקד שלישי וכפתורים. לפני הניתוח הוא ישן טוב, לבד ואף וויתר על בקבוק לילה. בימים האחרונים הוא בוכה בצעקות לפני שינה, דורש לישון על הידיים, אוסף דובים שלו ומתעירר בבכי בלילה. האם זה זמני, האם לשים לו גבול ולא להיענות לא? האם קשור לניתוח?. תודה רבה

לא מדובר בסיבוך של הניתוח אלא קרוב לודאי התנהגות תגובתית לארוע הניתוח. גמילה מנוכחות הורית בזמן ההרדמות ובמהלך הלילה הינה אחת מן הגישות הטיפוליות האפשריות.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות