בעית התעוררות באמצע הלילה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

03/12/2014 | 10:42 | מאת: איתי

שלום. שמי איתי אני בן 19 ובריא. עד לפני שנה הייתי ישן כל לילה 8 שעות רציפות. מלפני שנה, כמעט כל לילה, אני מתעורר באמצע הלילה עם צורך חזק להשתין ואחרי שאני הולך להשתין לוקח לי לפחות עשר דקות להירדם חזרה וכשאני קם בבוקר אני מרגיש עייף יותר, כמו שפגעו לי בשינה הרציפה. ככה כמעט כל לילה בשנה האחרונה, הגוף כאילו לא מצליח להחזיק עד הבוקר, ואני לא שותה מים לפני שאני הולך לישון כך שזו לא יכולה להיות הסיבה. תודה למשיבים.

מליץ להפסיק שתית משקאות מכילי קפאים בערב, להפחית מעט את כמות הנוזלים הנצרכת החל משעות הערב ולרוקתן השלפוחית לפני השינה. א עדין לא מועיל יש לפנות לבדיקת רופא.

07/12/2014 | 00:46 | מאת: איתי

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות