בדיקת התאמה להתקן דנטלי

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

01/12/2014 | 10:44 | מאת: רוני

ד"ר שלום במעבדת שינה נמצא אצלי 12 הפסקות שינה מלאות וחסימתיות בממוצע לשעה. לא הצלחתי להתרגל למכשיר CPAP האם התקן דנטלי מתאים לחסימה בכל מיקום בדרכי נשימה, או רק לחסימה בבסיס הלשון? איך ניתן לאבחן את מיקום החסימה אצלי?

בדיקת התאמת התקן דנטאלי כוללת בדיקת סיב אופטי של בית הבליעה לכל אורכובעירות. לעיתים יש צורך גם בבדיקה בשינה. הבדיקה מבוצעת במרפאה לטיפול בהפרעות נשימה בשינה ונחרה במסגרת אף אוזן גרון בבית החולים איכילוב. אתה מוזמן לפנות ולהגיע עם טופס 17 מקופ"ח או תשלום עצמי במידה ויש בעיה להשיג טופס 17.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות