רעש לבן ואיכות השינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

30/11/2014 | 15:40 | מאת: רועי

שלום ד"ר יקר, יש לי המון רעש מהשכנים. וזה פוגע לי מאוד באיכות השינה. רציתי לשאול לגבי האפשרות ששמעתי למיסוך הרעשים ע"י רעש מונוטני (רעש לבן למשל). האם נמצא כי רעש כזה משפר את איכות השינה? ואינו פוגע באיכות השינה? אני מניח שהוא עדיף על פני כל מיני רעשים חדים ופתאומיים. אבל החשש שלי - האם הוא כשלעצמו איננו פוגע באיכות השינה מעצם היותו רעש חיצוני. תודה רבה רבה מראש, רועי

שאלה מעניינת, אינני מכיר מחקרים מדעיים שעסקו בשאלה. במידה ואתה מנסה , אנא דווח על הרגשתך כאן בפורום.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות