מעבדת שינה ביתית

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

04/11/2014 | 09:59 | מאת: שלום

ד"ר רוזנצוויג שלום, לבת שלי יש שקדים גדולים (גם שקד שלישי) המליצו לנו ללכת למעבדת שינה לבדוק האם אין הפסקות נשימה בלילה. אני מעוניינת למנוע ממנה(וממני) את האי נוחות הנגרמת משנת לילה בבית חולים. בדקתי ומצאתי שקיימת מעבדת שינה ביתית. אשמח לדעת האם תוצאותיה מספיקות והאם כל רופא ילדים יכול לקרוא אותן? http://www.bari-p2.co.il/מעבדת-שינה-ביתית-weinmann--4467

לא ניתן לבצע בדיקות שינה לילדים במערכת ביתית. את הבדיקה יש לבצע אך ורק ע"י מעבדה העוסקת בבדיקות ילדים . כאלו יש בבית החולים דנה, בבית החולים אסותא ובסורוקה בבאר שבע. את תוצאות המעבדה ינתח רופא ילדים ע הכשרה בנושא. בברכה ד"ר רוזנצוויג

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות