קם עייף ועם כאבי ראש וצוואר

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

28/09/2014 | 09:34 | מאת: עודד

שלום, כבר מספר שנים שאני קם לא ערני, עם כאב ראש ועם כאביים בצוואר. לא משנה מתי הלכתי לישון וכמה שעות ישנתי. הייתי לפני כשנה במרפאת שינה ולא מצאו שום דבר חריג. לאחרונה ניסיתי לשנות את הכרית שאיתה אני ישן - קניתי כרית אורתופדית וישנתי איתה במשך כחודש, ולאחר מכן קניתי כרית כוסמת ואני איתה כבר כשבוע. אין שיפור. אשמח לייעוץ בנושא. תודה

האם קיבלת ייעוץ בלבד או בוצעה בדיקת שינה. במידה ובוצעה בדיקת שינה חשוב לדעת איזה סוג של בדיקה ביצעתה להשלמת הבירור אתה מוזמן לפנות למרפאה לטיפול בהפרעות נשימה בשינה בבית החולים איכילוב. במידה והחלטת לפנות יש להגיע עם תוצאות וסיכומי הבדיקות שביצעת.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות