עייפות במהלך היום

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

14/09/2014 | 16:57 | מאת: עייף

שלום רב, מאז שהייתי נער (כיום בן 31), אני זוכר את עצמי עם קשיי התעוררות בבקרים. כל בוקר היה נפתח בריב עם הוריי שכן לא נענתי לקריאות ההשכמה שלהם. העניין הוא שלא מדובר בחוסר בשעות שינה. כאשר אני קם בשעות הבוקר, גם אם ישנתי 8-9 שעות, מלווה אותי תחושת עייפות וקושי בריכוז לאורך כל היום. באופן מוזר בימים שבהם אני ישן את אותו מספר שעות אבל קם בסביבות 11-12 אין לי את תחושת העייפות. באופן כללי אני נוטה להיות מרוכז לקראת שעות הערב והלילה. אני אדם בריא בדה"כ.נוטה לעשות פעילות ספורטיבית(אין הבדל לאורך השנים בעניין הנ"ל גם שהפעילות הייתה מאומצת יותר או שלא הייתה כלל), אין לי עודף משקל. נבדקתי בעבר במכון שינה ולהפתעתי לא אובחנה הפרעה כלשהי. זה הפתיע אותי כי בהסתכלות על הסובבים אותי ישנה תחושה שמשהו אצלי שונה בכל הקשור להשפעת שעת ההתעוררות על התפקוד היומי. העניין מאוד מציק לי ומפריע למהלך התקין של חיי. עדיין לא הצלחתי למצוא כתובת לפנות אליה בעניין זה וגם בחיפוש ברשת לא נתקלתי במישהו עם בעיה דומה. אשמח אם מישהו יפנה אותי לגורם המתאים. תודה

מדובר קרוב לודאי בהפרעה בתזמון השינה. הבעיה ניתנת לפתרון. אתה יכול לפנות לכל אחד ממכוני השינה לייעוץ רופא או למרפאתי.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות