לא ישן טוב

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

14/09/2014 | 10:25 | מאת: בני

שלום, אני בן 18 בסך הכל, ואני ישן ממש לא טוב, דבר המשפיע עליי במשך היום- אני עייף כל הזמן, לא יכול להתרכז כמו שצריך(יש לי בעיות קשב וריכוז) וגם לא יכול להתאמן כמו שצריך. אני הולך לישון ב 12 למשל, ומתעורר ב 03:00 ואז ב 06:00 ואז כבר לא נרדם, אלא מתהפך במיטה..ובמקסימום מנמנם בקושי.. מה עליי לעשות? תודה רבה, בני.

יש צורך לפנות למכון שינה לביצוע בדיקת שינה מקיפה. בהתאם לתוצאות ניתן יהיה קרוב לודאי לטפל.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות