קושי להרדם והתעוררות מספר פעמים בלילה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

05/08/2014 | 15:35 | מאת: גל

שלום אני לא מצלחיה להרדם ,ואם אני נרדמת תוך שעתיים מתעוררת לרוב בין שתיים לארבע לפנות בוקר במעבדת שינה של קופת חולים נאמר לי שיש לי ום נשימה קל,ונחירה של 50לקחתי את מכשיר הסייפה ולא הצלחתי לישון הפריע והעיר אותי פרופסור אף אוזן גרון המליץ לרדת במשקל,במעבדת שינה בבית חולים הפרעת נשימה חסימתית קלה בעיקר בנחירה בגלל מיעוט שינה בדיקה אינה אופטימלית מה זה טיפול מושכל בהיפנוטיים ?רשמו לי נדודי שינה עקב רמת עוררות מוגברת יתכן על רקע מתח נפשי עם מרכיב אפקטיבי מומלצת הדרכה לשיפור הרגלי שינה במישור רגשי.מה כדאי לעשות ?לא הבתי אם יש דום נשימה?כי בבית חולים ישנתי 305 מתוך7.5

05/08/2014 | 15:42 | מאת: גל

3.5 שעות מתוך 7.5 אחרי נטילת חצי כדור סירקדין.ואכילה מאוחרת תודה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות