בעיות שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

19/03/2014 | 10:50 | מאת: עמית

שלום רב, כבר מספר פעמים שקרה לי שרבע שעה עשרים דקות לאחר שאני נרדמת אני מתעוררת בבהלה ויש לי דפיקות לב מהירות. זה נמשך כדקה עד שתי דקות. לאחר מיכן אני נרדמת בלי שום בעיה וישנה רצוץ עד הבוקר שינה טובה. מה זה יכול להיות?

לעמית שלום. כל התעוררות מלווה בד"כ בעליית קצב הלב ולכן סביר להניח שמדובר בעיקר בתופעה פיזיולוגית ואין סיבה להכנס בבהלה . אם בכ"ז המטרד נמשך אנא פני לבדיקת שינה כך שניתן יהיה לאבחן את סיבת ההתעוררות ולנטר קצב לב.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות