בעיות שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

02/03/2014 | 00:00 | מאת: רון

שלום, אני בן 21, טופלתי בעברי נפשית. היום אחרי צבא לא מצליח לשמור על שעות שינה סדירות- כלומר אני נרדם רק לקראת 3-4 בבוקר וישן רצוף עד 13-14 בצהריים. זה מפריע לי מאוד ואני מנסה כל פעם "לסדר" את השעות אך ללא הצלחה- אני לא מצליח לקום מוקדם ולא מצליח לישון בזמן נורמלי (22:00-00:00) מה לעשות?

אתה מתאר ליקוי בתזמון השינה. הדבר ניתן לטיפול באמצעות מלטוניןובאמצעים אחרים. ממליץ לפנות להנחייה מדויקת של הטיפול לרופא שינה במכון.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות