קשיי הרדמות בגיל 54,

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

04/05/2021 | 06:41 | מאת: רוני

שלום, בת 54 בשנה האחרונה קשיי הרדמות. עייפה אך לא נרדמת כשעה וחצי, כנראה נרדמת לשניות ומתעוררת עד ששוקעת בשינה אחכ ישנה לרוב ברצף אשמח לעצתך רוני

קשה כמובן לתת ייעוץ מבלי לשוחח ולהבין את מהות הקושי. בכללי שמירה על הגיינת שינה נאותה יכולה לשפר המצב. 1. המנעות מארוחות כבדות לפני השינה 2. המעטה בצריכת משקאות מכילי קפאין בכלל והחל משעות אחה"צ המאוחרות- ערב בפרט. 3. המנעות מפעילות ספורטיבית אינטנסיבית בשעות הערב(לאחר 20:00). 4. הפחתת עצמת האור בבית כחצי שעה לפני זמן השינה.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות