בעיות שינה חדשות

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

27/02/2014 | 22:03 | מאת: אופק

שלום דוקטור מה שלומך? מאז ומתמיד סבלתי מבעיות שינה על רקע נפשי ובשלוש שנים אחרונות יתחלתי טיפול פסיכיאטר לחרדות הטיפול התרופתי שיפר מאוד את שעות השניה שלי שגדלו למעט 6 - 7 שעות בלילה כך לא פתר את בעיות עיפות למה אני עדין כול כך עייף? אם אני יושן את אותה כמות שעות כמו אדם נורמלי? דבר שני שמפריע לי מאוד מאוד שאחרונה אני מזיע וקר לי באופן חריג מאוד בזמן השינה אנע כולי רטוב וקופה מיקור אני מתבייש ומרגיש לא נעים לישון אם הבת זוג שלי בעקבות לזה... מה אתה חושב יש לי בעיה ואם כה למי לפנות? ואיך לפתור את זה?

תחושת הרעננות לאחר שינה תלויה כמובן במשך השינה ובאיכות השינה.איכות השינה יכולה להפגע בגלל גורמים רבים נפשיים, תרופות, הפרעות שינה אחרות. רצוי לפנות לייעוץ רופא שינה במכון. ניתן לבקש הפניה מרופא המשפחה \פסיכיאטר.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות