תחושה מבלבלת? סובייקטיבי

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

31/03/2021 | 05:22 | מאת: ירון123

שלום, האם ייתכן שאדם מבחינה סובייקטיבית מרגיש שבלילה מסויים הוא לא ישן טוב בלילה ומבחינה אובייקטיבית הוא ישן מצוין?

הגדרת השינ כטובה או לא טובההנה סוביקטיבית בעיקרה. בדיקה מעבדתית של השיה מגדירה פרמטרים מסוימים בשינהאך אינה כוללת פרמטרים רבים אחרים ולכן ייתכן פער בינה לבין התחושה הסוביקטיבית. לסיכום ;אם הרגשתה ששנתך לא הייתה טובה וכל אמצעי טכני שהוא הצביע על שינה טובה, יש להאמין לתחושתך הסובייקטיבית.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות